sâmbătă, 8 martie 2014

Echipa Licenta Media

Echipa Licenta Media realizeaza la comanda lucrari de Licenta, Disertatie si Doctorat in domeniul vast al Mass – Media: fotografie, cinematografie, televiziune, jurnalism, comunicare, presa.
Dvs. ne puteti propune tema aleasa pentru lucrarea dvs, cerintele profesorului dvs, indicatiile dvs. si noi le dezvoltam si pornim in documentarea, redactarea si realizarea finala a lucrarii dvs. De asemenea putem sa va propunem si noi o tema pe care sa o rezvoltam si sa o extindem impreuna cu dvs.
Lucrarile noastre sunt realizate 100% de echipa noastra si sunt unicat. La cerere putem vinde si din lucrarile deja realizate la un pret mult mai mic.
Lucrarile realizate de noi au intre 40 de pagini si 200 de pagini sau chiar si mai mult in functie de complexitatea temei dvs.
Echipa noastra este formata din specialisti in domeniu dar ne si documentam dintr-o multitudine de carti de specialitate, cursuri, tratate, reviste etc.
Realizarea unei lucrari este efectuata intre 5 si 15 zile fiindca avem nevoie de timp pentru documentare, informare, cercetare, compunere, redactare si corectura. Dar putem realiza si la urgenta lucrarea dvs. in acest caz toata echipa poate lucra doar pentru proiectul dvs.
Lucrarile de Licenta si Disertatie sunt realizate in conformitate cu regulile nationale si internationale de redactare a lucrarilor de Licenta si Disertatie.
Asteptam cu drag e-mailul dvs pentru a va putea oferii toate informatiile necesare si consultanta pentru viitorul dvs proiect!

licentamedia@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu